Головна / Новини / Суспільство / Брифінг начальника Військової адміністрації Кривого Рогу О.Вілкула про ситуацію на вечір 24.03.2022

Брифінг начальника Військової адміністрації Кривого Рогу О.Вілкула про ситуацію на вечір 24.03.2022

«Шановні криворіжці!
Сьогодні календарно рівно місяць як розпочалася війна. 24 лютого – 24 березня. За цей час, лише за місяць, змінився світ загалом та світ кожного з нас. Але, ми не зламалися, вистояли і зараз усі разом працюємо на Перемогу.
На вечір ситуація у місті та, в цілому, по Криворізькому регіону –стабільна. Так, сьогодні були бої на периметрі. Знову ворог обстріляв із градів район Зеленодольська. Але, ворог у бік нашого міста не просунувся на жоден метр. ЗСУ - на своєму місці та працюють.
На своєму місці Нацгвардія, поліція, тероборона . Ми захищаємо наші далекі рубежі та продовжуємо будувати додаткові рубежі оборони.
Головне наше завдання на цьому етапі така як і раніше – не підпустити ворога близько до Кривого Рогу.
Для цього ми працюємо разом і допомагаємо один одному. Кілька годин тому ми відправили з Кривого Рогу фури з харчуванням та медикаментами до населених пунктів на далекому периметрі. Транспорт зараз у дорозі, тому я не можу говорити їхні назви.
Також, із добрих новин. Ми налагодили нарешті поставки з-за кордону. Хоча, це було вкрай непросто, адже це вйськове обладнання, воно по-іншому сертифікується і дуже багато проблем. Вже доставили партію сучасних біноклів, тепловізори та інше обладнання. Все це зараз розподіляється між військовими частинами наших захисників і йде на передову. Робота із забезпечення частин та зміцнення оборони триває, насправді, цілодобово.
З міського життя. Як я й казав учора, відсьогодні почали запускати ліфти. Станом на вечір 2162 вже в роботі, 732 - запускаються згідно з графіком. Знаю, ви пишете, що це добра новина, але не варто дякувати - набагато головніше суворо дотримуватися правил. Вони дуже прості – заборонено користуватись ліфтами під час тривоги. Це - ваша безпека!
Загалом, ситуація у нас знаходиться під контролем Військової адміністрації, наших військових та правоохоронців.
Доброго вам вечора та нудної ночі! Слава Україні!».