Головна / Оголошення / Благодійна Україна 2021

Благодійна Україна 2021

Всеукраїнська благодійна організація «Асоціація благодійників України» засвідчує Вам свою глибоку повагу. Хочемо інформувати, що Асоціація благодійників України є засновником Національного конкурсу «Благодійна Україна», який цього року буде проходити вже в 15-й раз поспіль (до 2012 року – конкурс «Благодійник року) – це єдиний діючий загальнонаціональний проєкт з відзначення кращих благодійників та найефективніших благодійних ініціатив в українському суспільному просторі. Протягом останніх років до нас звертались організації, які самі виступають ініціаторами численних проєктів пов’язаних з освітою. Щорічно Оргкомітет Конкурсу оголошує проведення конкурсу у номінації «Благодійність в соціальній сфері», «Волонтер року» та інших номінаціях, що пов’язані з напрямками діяльності служби.
На виконання доручення Віце-прем’єр-міністра України О.Резнікова від 30.08.2021 року №40441/1/1-21 щодо надання підтримки та сприяння у реалізації проєкту «Благодійна Україна», звертаємось до Національної служби та Асоціації благодійників в популяризації благодійництва та волонтерства в Україні та з проханням надати сприяння в інформаційній підтримці Конкурсу зі сторони Національної служби: інформування відповідних підрозділів у структурі та розміщення на сайті Національної служби. Так само просимо розповсюдити інформацію про цьогорічний конкурс серед громадськості, закладів гуманітарної та соціальної сфери – отримувачів благодійної допомоги та безпосередньо благодійників, волонтерів і меценатів, що співпрацюють з Національною службою по всій Україні. На електронну адресу Національної служби були надіслані усі необхідні матеріали в повному обсязі.
Національний конкурс "Благодійна Україна" є знаковою подією у благодійному житті нашої країни. За його підсумком кращих благодійників, волонтерів і меценатів країни, найефективніші доброчинні ініціативи відзначають унікальною нагородою "Ангелом добра". В благодійному середовищі про цю нагороду неформально іменують благодійним "Оскаром". Конкурс за роки його проведення став знаковою подією у суспільному житті нашої країни. Довідково: у жовтні 2021 року було оголошено старт нового етапу ювілейного 15-го Національного конкурсу "Благодійна Україна - 2021". Переможців визначатимуть в 18 колективних, трьох індивідуальних і чотирьох спеціальних номінаціях. У конкурсі можуть брати участь благодійники/волонтери, які надавали благодійну допомогу для вирішення актуальних суспільних проблем у період з 1 січня по 31 грудня 2021 року. Заявки на участь у конкурсі можуть подавати безпосередньо самі благодійники, набувачі благодійної допомоги та будь-які неурядові організації та фізичні особи ( окрім органів державної влади, місцевого самоврядування та політичних партій), незалежно від громадянства, зацікавлені у розвитку та популяризації благодійних ініціатив. Останній термін подачі заявок для участі в Національному конкурсі "Благодійна Україна - 2021" - 07 березня 2022 року. Додаткову інформацію про конкурс можна отримати на його офіційному сайті: www.blagoukraine.otg або в Оргкомітеті конкурсу. Відповідальна особа: виконавча директорка Асоціації благодійників України - Оксана Лобко, контактний телефон 0671640411, пошта: konkurs.blago@gmail.com. Скачати пакет матеріалів про конкурс за лінком: https://bit.ly/пакетБУ2021
Сподіваємося на вашу прихильність підтримку та подальшу плідну співпрацю переконані спільними зусиллями на сприятиме розвитку доброчинності в Україні для подальших контактів та співпраці просимо при можливості призначити відповідальну особу.
Президент Асоціації благодійників України, Голова Оргкомітету Національного конкурсу "Благодійна Україна" Олександр Максимчук